Coaching voor bedrijven

Het succes van een bedrijf wordt voor een groot deel bepaald door gemotiveerd personeel. Het is daarom belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen binnen de organisatie waarin zij werken. Wanneer dit niet meer het geval is en gewenste prestaties blijven uit, dan wordt het tijd om eens te kijken waar de oorzaak ligt.

Meer informatie

Coaching voor particulieren

Wil je graag vertrouwelijk kunnen praten over je problemen?
Soms kunnen deze onoverkomelijk lijken maar door ondersteuning van een coach komt er snel licht in jouw duisternis. Gevoelens als somberheid of machteloosheid maken plaats voor vrolijkheid en kracht. Bereik jezelf biedt ondersteuning bij zowel arbeidsgerelateerde- als privéproblemen. Denk bijvoorbeeld aan conflictsituaties op het werk, ontslag, re-integratie of burn-out. Misschien heb je vragen over je loopbaan en wil je graag hulp en ondersteuning. Ook bij persoonlijke vragen zoals: Wat wil ik, wat kan ik en hoe bereik ik mijn doel, kan een coach je op het juiste spoor zetten.

Traject of Consult

Bereik jezelf biedt coachingstrajecten en losse gespreksconsulten. Heb je geen behoefte aan een traject en wil je gewoon wat inspiratie, tips of reflectie? Maak dan een afspraak voor een consult.

Meer informatie