Wat is NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivatie van ons handelen. NLP is krachtig en effectief en wordt steeds vaker toegepast in uiteenlopende situaties en verschillende beroepen.

Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn het leven kleur te geven en ervan te genieten. Wanneer men geconfronteerd wordt met tegenslag lijkt ‘het genieten’ even niet te lukken. Een soms ogenschijnlijk kleine, of niet belangrijke gebeurtenis, kan veel impact hebben op iemands leven. Het denken en doen wordt beïnvloed en daarmee het hele gedrag.

NLP basis training

In de NLP basis training maak je kennis met een aantal onderwerpen uit de officiële  NLP practitioner training. Communicatie , samenwerken en linguïstiek komen aan de orde. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan een aantal belangrijke NLP technieken zoals ankeren, submodaliteiten en strategieën. Het geleerde kun je toepassen op jezelf, waardoor je met meer kracht en zelfvertrouwen in het leven staat.

De training geeft je meerdere inzichten. Zo leer je hoe je negatieve stemmingen om kunt buigen naar positieve stemmingen en hoe je vanuit je eigen kracht in staat bent om je doel te bereiken.

Aan de hand van het communicatiemodel krijg je inzicht in hoe een ‘goed gesprek’ verloopt.

Wat heb je daarvoor nodig en hoe pak je het precies aan?  Bij linguïstiek maak je kennis met het fenomeen taal in het algemeen en het onbewuste. Mensen vertellen vaak meer dan je denkt, je leert tussen de regels door te luisteren en de juiste vragen te stellen.

NLP vervolg training

Naast de basistraining is er een vervolgtraining, waar de hoofdlijnen uit de NLP master practitioner worden behandeld. Zo gaan we o.a. verder met linguïstiek, communicatie en metaprogramma’s, coaching, waarden en overtuigingen. Het geleerde kun je nu toepassen op anderen, zowel in privé- als in werksituaties.

De trainingen zijn bedoeld voor:

Startdatum: oktober 2019 (data volgen)
Tijd:van 19.15 tot 21.00 uur.
Overige 
Prijs: € 595,- (particulieren)
Prijs € 1095,- (zakelijk)
Locatie: Purmerend, Weidevenne

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Plas, telefoon 06 81 956 629 of kun je je inschrijven via het inschrijfformulier.